А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠳ᠋ᠢᠰᠫᠧᠫᠰᠢ

Диспепси

dispepsia

хоол боловсруулах хэвийн үйл алдагдаж, хоолны шингэц муудах эмгэг шинж

Монгол хувилбар:

дотор эвгүйтэх; хоолны шингэц муудах
Шинжлэх ухааны салбар

Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Эмнэл зүйн анагаах

Дэд салбар

Хоол боловсруулах эрхтэн судлал

Эх сурвалж

Нямдаваа П., Наранбаатар Н, Наранбат, Н, Наранболд Н. Анагаах ухааны монгол нэр томъёоны Англи, герман, латин, орос, франц хадмал орчуулгатай товч тайлбар толь, нэмэн засварласан гурав дахь хэвлэл. Адмон принт.,УБ.,2017.

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь